Ajankohtaista

Vierailukielto Helmikodissa 16.9 asti

Käpyrinteessä todetun yhden koronatartunnan vuoksi tartuntatautilääkäri on määrännyt vierailukiellon Helmikotiin. Tällä määräyksellä vierailukielto on voimassa 16.9 asti. Eli perjantaina 17.9 olisi mahdollista tulla vierailulle Helmikotiin, mikäli tilanne ei muutu.

Anninkotia ja Martankotia vierailukielto ei koske, mutta pyydämme teitä noudattamaan erityistä tarkkuutta vierailuissanne seuraavien asioiden osalta:

Sovi tapaaminen aina etukäteen, viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä. Kaikkia vierailutoiveita ei voida välttämättä aina täyttää, joten toivomme teiltä ymmärrystä. Tapaamiset tapahtuvat läheisenne asunnossa tai ulkona.

Tule tapaamiseen vain terveenä. Jos olet matkustanut ulkomailla, tarkista ennen vierailua omaehtoiset karanteeniohjeet Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta.

Noudata suojautumisohjeita. Sekä sisä- että ulkovierailun aikana pitää käyttää kirurgista suu-nenäsuojaa, huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja turvavälin toteutumisesta.

Vierailut Käpyrinteessä 18.6.2021 alkaen

Hyvä asukkaan läheinen. Asukkaidemme turvallisuus on meille tärkeää. Koronatilanteen vuoksi meillä on rajoitetut vierailukäytännöt. Jos sää ja läheisesi vointi sallivat, suosittelemme ensisijaisesti ulkovierailuja.

Tule tapaamiseen vain terveenä. Jos olet matkustanut ulkomailla, tarkista ennen vierailua omaehtoiset karanteeniohjeet Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta.

Sovi tapaaminen aina etukäteen läheistäsi hoitavan yksikön työntekijän kanssa, viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä. Kaikkia vierailutoiveita ei voida välttämättä aina täyttää, joten toivomme teiltä ymmärrystä.

• Anninkoti 040 456 0566
• Helmikoti 040 456 0569
• Martankoti 040 456 0563

Vierailijamäärää tai vierailun kestoa ei ole rajoitettu. Vierailijoita voi käydä useamman kerran päivässä. Läheisen kanssa voi pitää yhteisen lyhyen kahvihetken, maksimissaan 15min. Kahvihetken jälkeen suu-nenäsuojus laitetaan takaisin kasvoille.

Hoitajat vastaanottavat sinut sovitussa paikassa:
• Anninkoti -> Pääovi
• Helmin- ja Martankoti -> Ilmattarenkujan luiska

Sisävierailut tapahtuvat läheisesi huoneessa. Vierailijat eivät saa liikkua muualla talossa tai yksikössä.

Kaikille vierailijoille annetaan ennen tapaamista kirurginen suu-nenäsuoja, jota pitää käyttää koko tapaamisen ajan sisä- ja ulkovierailuissa, pois lukien lyhyt yhteinen kahvihetki. Kiinnitä myös erityistä huomioita hyvään käsihygieniaan. Pese kädet saippualla tai käytä käsihuuhdetta ennen vierailua. Suosittelemme ottamaan tapaamiseen oman käsihuuhdepullon. Muista huolehtia riittävistä turvaväleistä omaiseesi ja muihin asukkaisiin. Turvavälin tulee olla noin kaksi metriä.

Asukkaiden kotivierailut ovat sallittuja, mutta suojautumisohjeiden ja turvavälien noudattaminen on tärkeää. Pyydämme omaisia käyttämään harkintaa kotivierailujen suhteen, sillä kasvava kontaktien määrä lisää myös koronatartunnan riskiä. Suosittelemme, että kotivierailut toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ensisijaisesti ulkona.

18.12.2020

Käpyrinteelle on valittu uusi toiminnanjohtaja, terveystieteiden maisteri Raila Lindeberg. Hänellä on myös lähihoitajan sekä sairaanhoitajan tutkinto ja pitkä työkokemus alalla. Hän aloittaa työnsä Käpyrinteessä 18. tammikuuta 2021.

 

Punaisen sydämen talo palveluksessasi!

11.6.2021

Anninkodissa on vapaana asuntoja henkilöille, jotka eivät tarvitse vielä ympärivuorokautisen hoivan turvaa. Kysy myös mahdollisuutta tilapäisasumiseen esim. putkiremontin ajaksi tai sairaalahoidon jälkeen.

18.1.2021

Käpyrinteen uusi toiminnanjohtaja, terveystieteiden maisteri Raila Lindeberg on aloittanut tehtävässään. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 044 5505572 tai sähköpostilla raila.lindeberg@kapyrinne.fi

2.11.2020
Ryhmät ja tapahtumat ovat edelleen pääsääntöisesti tauolla.

Helsingin kaupungin Seniori-Info palvelee numerossa 09 310 44556 klo 9-15 (ma-pe)
Lisätietoa löytyy: https://www.hel.fi/seniorit/fi

Galleriamme on täynnä taidetta!

Sarjakuva, kuva Nina Lappalainen.

Käpylän Galleria on suljettu toistaiseksi. Toivotamme sinut tervetulleeksi näyttelyihin kun tilamme avautuvat.