Ajankohtaista

Taidegalleria

Tervetuloa tutustumaan Kantin Gallerian näyttelyyn.

Kantin asukkaiden näyttely 1.9.- 29.9.2017. Avajaiset 7.9. klo 14.00. Tervetuloa! Mainos pdf- muodossa: Kantin asukkaiden näyttely2017

Kulttuuri kukoistaa Kantin Galleriassa

Taiteella on tärkeä rooli Kantin Pysäkin toiminnassa ja gallerian näyttelyt ovat erittäin suosittuja asukkaiden, henkilökunnan ja vierailijoiden keskuudessa. Kantin Galleria on avoinna Ma-Pe klo 8.00–16.00. Galleriatilassa ei jatkuvasti ole vastuuhenkilöä paikalla, mutta toimisto on samaan aikaan auki.

Toivotamme sinut tervetulleeksi pitämään näyttelyä Kantin Galleriassa! Toivomme näytteilleasettajan järjestävän avajaiset ja että Kantin Pysäkin asukkaat ja asiakkaat voivat osallistua avajaisiin. Avajaiset on hyvä pitää arki-iltapäivisin. Kantin Pysäkki järjestää tilaisuuteen tarjoilun.

Kantin Galleriaa koordinoivat vapaaehtoiset, halutessasi järjestää meillä oman näyttelysi ota yhteyttä Aura Hakuriin tai Eungyung Kimiin. Kesällä ja syksyllä Galleriassa on vielä vapaata tilaa.
Aura Hakuri
050 571 7622
aurahakuri@gmail.com


Eungyung Kim
044 3456 476
eungyungkim@gmail.com

Käpylän Galleria Käytävä

Hetki’nen -näyttely, Anne Pietarinen 7.8.-17.9.2017

Näyttelyn kuvat ovat syntyneet hetken tunnelmasta, mietteestä, mielikuvasta tai toisinaan lähtökohtana oli vain paperille vedetty satunnainen viiva. Kuvat syntyivät hiljaisuuden keskellä. Yksi pieni hetki johti johonkin toiseen…yllätyksellisyyteen: esittävään tai abstraktiin piirrokseen. Piirtäessäni minua kiehtoi hetkellisyys; mitä tapahtuu juuri nyt tai mitä tunnen juuri nyt. Kuvista tuli pienikokoisia. Jokainen mielikuva oli pikkuruinen välähdys, joten kuvankin tuli syntyä yhdellä kertaa. Elämä on tässä ja nyt  – jokainen hetki elämässä kannattaa ”värittää” täysillä. – Anne Pietarinen –

Näyttelysuunnitelma 2017-2018: Galleria Käytävän näyttelysuunnitelma 2017netti