Ajankohtaista

Taidegalleria

Tervetuloa tutustumaan näyttelyihimme!

Kulttuuri kukoistaa Kantin Galleriassa

Taiteella on tärkeä rooli Kantin Pysäkin toiminnassa ja gallerian näyttelyt ovat erittäin suosittuja asukkaiden, henkilökunnan ja vierailijoiden keskuudessa. Kantin Galleria on avoinna Ma-Pe klo 8.00–16.00. Galleriatilassa ei jatkuvasti ole vastuuhenkilöä paikalla, mutta toimisto on samaan aikaan auki.

Toivotamme sinut tervetulleeksi pitämään näyttelyä Kantin Galleriassa! Toivomme näytteilleasettajan järjestävän avajaiset ja että Kantin Pysäkin asukkaat ja asiakkaat voivat osallistua avajaisiin. Avajaiset on hyvä pitää arki-iltapäivisin. Kantin Pysäkki järjestää tilaisuuteen tarjoilun.

Kantin Galleriaa koordinoivat vapaaehtoiset, halutessasi järjestää meillä oman näyttelysi ota yhteyttä Aura Hakuriin tai Eungyung Kimiin. Kesällä ja syksyllä Galleriassa on vielä vapaata tilaa.
Aura Hakuri
050 571 7622
aurahakuri@gmail.com


Eungyung Kim
044 3456 476
eungyungkim@gmail.com

ANIMAALISIA ILMESTYKSIÄ, Maaria Kuukorento 1.6.-31.7.2018, avoinna MA-PE klo 9-15KuukorentoJoutsenet

Eläimet ilmestyivät, nousivat värien kaaoksesta, halusivat kohteeksi. Tekivät hetkestä meditatiivisen kohtaamisen, jossa koin jotain pyhää. Jotain sellaista, jonka tunnen vain tavoitellessani toisia todellisuuksia. Näyttelyn teokset ovat osa sarjaa eläimellisiä ilmestyksiä. Halusin nostaa mieleni eläimet hiilellä ja öljyvärillä ansaitsemalleen paikalle, eläimellisiksi ikoneiksi. Ne suostuivat siihen omilla ehdoillaan.
Eläimen katse muuttaa meidät hetkessä.

AnimaalisetKuukorentoKantti

Kantin Galleria palvelutalo Kantin pysäkki Humalistonkatu 4

Käpylän Galleria Käytävä

StargazerLUONNON IHMEITÄ, Mirka Billingham 4.6.-14.7.2018, avoinna MA-PE klo 10-15.

Rides with the wind…
Olen aina rakastanut tuulta ja taivasta, kiivetä korkeille paikoille, tuntea tuulen kasvoillani ja unelmoida…liitää kuin kotka kanjonien yllä.
Tuolla kipinällä on siivet ja nyt annan sen lentää tuulen kanssa ja luoda taidetta energiasta joka haluaa tulla luoduksi ja nähdyksi.

Mirka_Luonnonihmeitä

Haluatko olla osa kulttuurista vanhustyötä? Ota yhteyttä!

Mervi Leivo, mervi.leivo@kapyrinne.fi, 040 12 999 53.

Tutustu myös kiinnostavaan opaspestiin: https://www.hiiop100.fi/tehtavat/3331