Luotettava kumppani -ohjelma

Olemme mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa. Ohjelman kautta tilaajavastuuraporttimme on aina ajan tasalla eikä paperisia todistuksia enää tarvita.

Tilaajavastuulaki

Tilaajavastuulain mukaan työn tilaajan tulee selvittää toimittajan taustatiedot. Tiedot eivät saa olla yli 3 kuukautta vanhoja. Tilaajavastuulaki koskee työsuhteita ja urakoita, joiden arvo ilman arvonlisäveroa on yli 7500 euroa. Vuokratyövoimaa käytettäessä tilaajavastuulakia sovelletaan aina, kun urakka tai työskentely ylittää 10 työpäivää.

Raportit-palvelu

Työn tilaajalle ja työn toimittajalle suunnattu ilmainen ja nopea tapa tarkistaa, että toimittaja tai urakoitsija on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa.

Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu ohjelma. Tehdessään urakointi tai alihankintasopimuksen, yrityksen täytyy toimittaa tilaajavastuulain mukaiset dokumentit tilaajalle. Luotettava Kumppani -ohjelman kautta yrityksen tilaajavastuuraportti on aina ajan tasalla eikä paperisia todistuksia tarvitse enää toimittaa.

Tilaajavastuuraportin sisältö:
Kaupparekisteriote
YTJ-ote
Verotodistus
Työehtosopimustieto (TES)
Eläkevakuutustod.
Liiketoimintakiellot
Lakisääteinen tapaturmavakuutus

« palaa takaisin