Töihin meille

Meillä on tarjota työtä, jolla on merkitystä. Kuulemme mielellämme sinusta, joka haluat työskennellä suurella sydämellä ihmisiä kuunnellen ja kunnioittaen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme niin, että meillä on tarjota yksilöllinen koti ja hyvä hoiva ikäihmisille sekä hyvä työpaikka työntekijöillemme.

Emme pysty kilpailemaan palkalla, mutta työntekijämme ovat kertoneet arvostavansa matalaa hierarkiaa ja avointa toimintakulttuuria sekä asiakkaista aitoa välittämistä. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia viikoittaisella harrastusmahdollisuudella työaikana sekä huomioimalla työntekijöitä arjessa ja juhlassa.

Meillä on tarjota pidempiaikaista sekä keikkaluontoista työtä hoitajille pienissä muistisairaiden ryhmäkodeissa, palveluasumisessa sekä päivätoiminnassa. Tarjoamme myös oppisopimuspaikkoja lähihoitajaopiskelijoille mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi meillä työskentelee siistijöitä ja hankkeisiin liittyen hanketyöntekijöitä. Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme TE-toimiston sivuilla, mutta otamme aina vastaan avoimia hakemuksia.

Työhakemuksen voit tehdä helposti työnhakulomakkeella. Työpaikoista voit tiedustella toiminnanjohtajalta raila.lindeberg@kapyrinne.fi tai 0445505572.